请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版
用户
 找回密码
 立即注册
搜索

英语四级缩小放大

2022-7-14 17:24

2022年上半年英语四级词汇练习及参考答案(17)

为各位考生提供2022年上半年四六级考试复习资料,词汇是英语学习的重中之重,没有词汇基础,一切都是竹篮打水一场空。四级词汇靠的是日积月累的记忆,快来一起学习吧!

准备考研的同学可以关注>>>文都考研网<<<,热门动态、复习资料、专业指导、时政热点尽在文都考研网~


1.This university has _______ a great deal since our last visit.

A.appeared

B.altered

C.approached

D.admired

2.She is narrow minded and always _______ what other people have.

A. jealous

B.owes

C.misses

D.envies

3.When he woke up from his dream, the frightened boy tried to _______ his mother’s arm.

A.grape

B.grey

C.grip

D.grave

4.Mary has never been _______ a ship.

A.abroad

B.aboard

C.above

D.absorb

5.The modern camera lens may be coated with more than ten _______ for each piece of its glass.

A. levels

B.stories

C.layers

D.formations

6.The thief was _______ by the police at the railway station.

A.carpet

B.mined

C.captured

D.mounted

7.In fact, there is no _______ liberty in any country.

A.adequate

B.absolute

C.private

D.practical

8.There is too much noise outside. I can not _______my attention on my work.

A.connect

B.flat

C.fill

D.concentrate

9.While studying at U.C.L.A.,Mr.Wang _______ his old friend, whom he has not seen for nearly twenty years.

A.encountered

B.whispered

C.swung

D.maid

10.The _______ production of engines in our factory has doubled this year.

A.manual

B.annual

C.amount

D.alike

答案:

1.B 2.D 3.C 4.B 5.C

6.C 7.B 8.D 9.A 10.B

路过
路过
雷人
雷人
握手
握手
鲜花
鲜花
鸡蛋
鸡蛋
返回顶部