请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版
用户
 找回密码
 立即注册
搜索

英语四级缩小放大

2022-7-14 17:24

2022年上半年英语四级词汇练习及参考答案(16)

为各位考生提供2022年上半年四六级考试复习资料,词汇是英语学习的重中之重,没有词汇基础,一切都是竹篮打水一场空。四级词汇靠的是日积月累的记忆,快来一起学习吧!

准备考研的同学可以关注>>>文都考研网<<<,热门动态、复习资料、专业指导、时政热点尽在文都考研网~


1.Even though he has lived in China for many years, Mark still can not _______ himself to the Chinese customs.

A.adopt

B.adjust

C.adapt

D.accept

2.He tried to _______ with the manager for has salary.

A.evaluate

B.object

C.bargain

D.pause

3.To some _______, Mary still does not understand this unit. But she herself does not believe so.

A.extend

B.part

C.extent

D.content

4.Great Britain and France will hold a _______ regarding some European economic problems.

A.conference

B.reference

C.conversion

D.cooperation

5.Since he often travels on business, he can _______ himself to sleeping in any place he can find.

A.make

B.accustom

C.force

D.let

6.He has _______ much time and energy for his invention.

A.contained

B.proceeded

C.consumed

D.paid

7.A good teacher always tries to _______ students to ask question.

A.encourage

B.obey

C.recall

D.spread

8.If you want to see the chairman of the department, you’d better make an _______ with his secretary first.

A.admission

B.agreement

C.appointment

D.alphabet

9.They say the new film is a(n) _______ picture so they won’t go to see it.

A.internal

B.odd

C.interesting

D.dull

10.The judge _______ the murderer to twenty years in prison.

A.required

B.ordered

C.indicated

D.sentenced

答案:

1.C 2.C 3.C 4.A 5.B

6.C 7.A 8.C 9.D 10.D

路过
路过
雷人
雷人
握手
握手
鲜花
鲜花
鸡蛋
鸡蛋
返回顶部