请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版
用户
 找回密码
 立即注册
搜索

英语四级缩小放大

2022-7-14 17:24

2022年上半年英语四级词汇练习及参考答案(15)

为各位考生提供2022年上半年四六级考试复习资料,词汇是英语学习的重中之重,没有词汇基础,一切都是竹篮打水一场空。四级词汇靠的是日积月累的记忆,快来一起学习吧!

准备考研的同学可以关注>>>文都考研网<<<,热门动态、复习资料、专业指导、时政热点尽在文都考研网~


1.As a chairman for nearly ten years, Professor Smith has never _______ to anything dishonest.

A.beard

B.attached

C.granted

D.kept

3.The ---_______ between Chinese and Japanese is not so obvious so that it is not easy to distinguish between people from the two countries.

A.distinction

B.equivalent

C.index

D.murder

4.When he caught a _______ of his girl-friend in the rain, Jack asked the taxi driver to stop to pick her up.

A.harbour

B.kettle

C.glimpse

D.scale

5.He’ll always be _______ to you for what you’ve done.

A.peaceful

B.secure

C.grateful

D.companion

6.In Nearly any country, there always exists a _______ gap between the old and the young.

A.generation

B.helicopter

C.noticeable

D.ounce

7.Excuse me, sir. Could you please tell me what number I should dial to get the _______.

A.throat

B.verse

C.conductor

D.operator

8.Without the _______ materials imported from abroad, Japan can hardly produce anything.

A.storey

B.valuable

C.spare

D.raw

9.We may be able to _______ you in some way if you can not finish your work on time.

A.resist

B.insist

C.assist

D.disease

10.She always dreamed of an _______ job even when she was ten years old.

A. ideal

B.indirect

C.absolute

D.aid

答案:

1.C 2.B 3.A 4.C 5.C

6.A 7.D 8.D 9.C 10.A

路过
路过
雷人
雷人
握手
握手
鲜花
鲜花
鸡蛋
鸡蛋
返回顶部