请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版
用户
 找回密码
 立即注册
搜索

英语四级缩小放大

2022-7-14 17:23

2022年上半年英语四级词汇练习及参考答案(13)

为各位考生提供2022年上半年四六级考试复习资料,词汇是英语学习的重中之重,没有词汇基础,一切都是竹篮打水一场空。四级词汇靠的是日积月累的记忆,快来一起学习吧!

准备考研的同学可以关注>>>文都考研网<<<,热门动态、复习资料、专业指导、时政热点尽在文都考研网~


1.The Bushmen are _______ hunters even though their weapons are primitive.

A.favourite

B.original

C.sufficient

D.expert

2.Before he left the White House, the president made a _______ speech.

A.quaarel

B.symbol

C.automobile

D.farewell

3.The local government has begun a _______ in this city to cut down the traffic accidents.

A.protest

B.punishment

C.protection

D.project

4.It is highly _______ that he come here tomorrow to join us.

A.desirable

B.doubtful

C.good

D.wanted

5.A new idea began to _______ from his mind when he was on his way back home.

A.emerge

B.output

C.starve

D.tend

6.If you just stay in this city for few days, we can give you a _______ library card and you can still make use of the books in the city library.

A.terminal

B.temporary

C.regular

D.chamber

7.When you buy anything expensive, never forget to ask for the _______ from the shop.

A.render

B.trust

C.receipt

D.tale

8.These programs are designed for those young people who want to _______ higher education but do not have enough time to go to university.

A. insure

B.purse

C.purchase

D.pursue

9.In order to write his paper, he borrowed a lot of _______ books from the school library.

A. implication

B.reference

C.sample

D.saucer

10.When he opened the door, he used too much force and _______ the key.

A.trailed

B.varied

C.twisted

D.wicked

答案:

1.D 2.D 3.D 4.A 5.A

6.B 7.C 8.D 9.B 10.C

路过
路过
雷人
雷人
握手
握手
鲜花
鲜花
鸡蛋
鸡蛋
返回顶部